Meny
Gjenbruk av gravstein

Gjenbruk av gravstein

I dag er gjenbruk og kortreist viktig for mange. Dette gjelder også ved valg av gravminne. Gjenbruk av eldre generasjoners gravminner har vært vanlig i lang tid, men det er også fullt mulig å bruke et gravmonument som har blitt fjernet fra en annen grav. Ved å slipe om forsiden og polere, velge et eget ornament og skrifttype blir ikke minnesteinen gjenkjennbar, i tillegg blir den like fin som en helt ny gravstein.

Ved gjenbruk av gravstein er det mange som ønsker å legge til et navn på en allerede eksisterende gravstein. Da velger du selv hvor navnet skal plasseres. Her er det flere muligheter. Det kan for eksempel være liten skrift under nye navn, på baksiden eller kanskje på en bronseplate.

silseth-skriftplate

Vi tilbyr også destruering av gravsteiner. Ønsker du ikke at en gravstein du ber fjernes skal brukes av noen andre, er det bare å be om det når du bestiller fjerning. Da blir steinen destruert.

Vi er behjelpelige med alt innen gjenbruk av gravstein. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål angående gjenbruk. Sammen finner vi en løsning som du blir fornøyd med.